Ühine pidu tähistab gümnaasiumide lõppu

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paalalinna gümnaasiumi aula muutub homme ballisaaliks. Fotol on kolme gümnaasiumi balli peakorraldaja Krista Koval.
Paalalinna gümnaasiumi aula muutub homme ballisaaliks. Fotol on kolme gümnaasiumi balli peakorraldaja Krista Koval. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täispikkuses artikkel ilmus 15. mai «Sakalas»

Kolme Viljandi gümnaasiumi õpilased lähevad kolmapäeval Paalalinna gümnaasiumi aulasse enda korraldatud ballile. Rohkem nad sel moel ei kohtu, sest koolid lõpetavad praegusel kujul tegevuse.

«See ongi viimane kord, kui kõik eraldi koolid on koos,» lausus balli peakorraldaja, Paalalinna gümnaasiumi õpilasesinduse president Krista Koval.

Ball on kolme Viljandi gümnaasiumi õpilaste endi organiseeritud ja kooli töötajaid pole sellega kiirel kevadisel ajal eriti segatud. Krista Kovali sõnul on Paalalinna gümnaasiumi huvijuht Kaija Mägi ainuke kooli töötaja, kes on sellega rohkem seotud.

Mägi lausus, et balli pääsmed tulid koolides eelmüüki juba neljapäeval, aga neid saab hankida veel tänagi. Tema sõnutis osteti mõned piletid Paalalinna gümnaasiumist kohe pärast nende müügile tulekut. Ka maagümnaasiumis oli neljapäeval pääsmete vastu huvi tuntud.

Kaija Mägi jutu järgi on varem püütud ühispidusid kultuurimajas korraldada, aga viimase viie aasta sees pole tema mäletamist mööda sellist sündmust aset leidnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles