Politsei leidis gümnaasiumi eest ainult ühe korras jalgratta

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellel jalgratturil oli kõik korras peale selle, et tema sõiduvahendil polnud signaalkella. Politseinik Alvar Pähkli sõnul nõuab kella liikluseeskiri, sest linnas sõites tagab see ratturi ja jalakäijate ohutuse.
Sellel jalgratturil oli kõik korras peale selle, et tema sõiduvahendil polnud signaalkella. Politseinik Alvar Pähkli sõnul nõuab kella liikluseeskiri, sest linnas sõites tagab see ratturi ja jalakäijate ohutuse. Foto: Elmo Riig / Sakala

«Mina olen Alvar Pähkel. Kes sina oled?» kõnetas politseinik eile hommikul kõiki jalgrattaga Paalalinna kooli sõitnud õpilasi ning pidi lõpuks nentima, et vaid üks ratas vastas nõuetele.

Poole tunni vältel kontrollis Viljandi politseijaoskonna juht Alvar Pähkel ligi 30 ratast ja ratturit ning leidis vaid ühe sellise ratta, mis tõesti kõigile nõuetele vastas. Samas sõitis selle 16-aastane omanik paljapäi. «Kiivri võiks ikka pähe panna,» soovitas Pähkel kõigile, kes olid 16-aastased või vanemad, olgugi et seadus neilt selle peakaitse kandmist ei nõua.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles