Mulgimaa hindab oma uhkust

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimene Mulgimaa uhkuse auhinna saaja kuulutatakse välja teisel Mulgi peol Tõrvas. Fotol on tantsijad esimeselt Mulgi peolt, mis peeti Karksis.
Esimene Mulgimaa uhkuse auhinna saaja kuulutatakse välja teisel Mulgi peol Tõrvas. Fotol on tantsijad esimeselt Mulgi peolt, mis peeti Karksis. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täispikkuses artikkel ilmus 8. mai «Sakalas»

Üheksa Mulgimaa omavalitsusjuhti panid paari päeva eest pead kokku ja otsustasid, kes kuuest esitatud kandidaadist pärjatakse esimesena Mulgimaa uhkuse tiitliga.

Aunimetuse andmiseks esitati kaheksa avaldust.

«Kandidaadid pärinevad kolmest kihelkonnast: Helmest, Karksist ja Hallistest,» lausus Mulgi kultuuri instituudi juhataja Janne Järvelt. Ta lisas, et ühe Abja valla inimese oli esile tõstnud Rootsis elav välismulk.

Mulgimaa uhkuse auhinna saaja tehakse teatavaks 9. juunil Tõrvas toimuval Mulgi peol.

Mulgimaa uhkuse auhinna saajale antakse tänukiri ja 300-eurone stipendium ning Mulgimaa ilu ja erilisust iseloomustav meene. Tänavu on selleks Anu Raua vaip.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles