Linnavalitsus korraldab majanduskonverentsi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1. maini saab esitada taotlusi linna stipendiumide määramiseks.
1. maini saab esitada taotlusi linna stipendiumide määramiseks. Foto: Elmo Riig / Sakala

8. juunil korraldab Viljandi linnavalitsus pärimusmuusika aidas ettevõtjatele, ettevõtlust toetavatele isikutele ja meediaväljaannete esindajatele majanduskonverentsi «Ettevõtja ja meedia».


Ettevõtjast, meediast, võimust, majandusest ja sellest, miks olla ettevõtja Viljandimaal, räägivad riigikogu majanduskomisjoni esimees Arto Aas, ökonomist Hardo Pajula, Mainori ettevõtluskõrgkooli majandusteooria ja finantsarvestuse õppetooli juhataja Andres Arrak, ettevõtja Rein Kilk ja Priit Hõbemägi aktsiaseltsist Ekspress Grupp.

Ettevõtjate aurutlusringi juhib Viljandimaa ettevõtjate arvamusliider Jaak Sulg. Diskussioonis osalevad Tarvo Moss, Andres Soosaar, Rain Hüva, Jaanus Vagel ja Ando Kiviberg.

Konverentsi juhib Ainar Ruussaar.

Konverents algab kell 10. Lõpetamine on kavandatud kella 16-ks. Konverentsil osalemiseks registreerimine, tingimused ja ajakava on Viljandi linna koduleheküljel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles