Viljandi linnaliinidel sõitev bussifirma kogub rikkumisi

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnaliinidel sõitvad bussid vastavad küll maavalitsuse kehtestatud tingimusele ega ole vanemad kui 15 aastat, kuid paraku kipuvad need lagunema ega püsi seetõttu alati graafikus.
Viljandi linnaliinidel sõitvad bussid vastavad küll maavalitsuse kehtestatud tingimusele ega ole vanemad kui 15 aastat, kuid paraku kipuvad need lagunema ega püsi seetõttu alati graafikus. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnaliinibussid on tänavu 15 korda katki läinud ning nädal tagasi tabasid politseinikud bussi, mis eeskirja järgi ei oleks tohtinud ringi sõita.

Kolme kuu jooksul on ATKO Gruppi kuuluv MTG saanud Viljandi linnaliinidel tekkinud tõrgete tõttu maavalitsuselt kaks ettekirjutust. Kolmandat juba koostatakse ja see tuleb suure tõenäosusega pärast seda, kui politsei on määranud karistuse liiklusesse sobimatu bussi kasutamise eest.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles