Koolibändid kogunevad BÄM-ile

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedel leiab maagümnaasiumis aset heategevuslik koolibändide võistlus.
Reedel leiab maagümnaasiumis aset heategevuslik koolibändide võistlus. Foto: Erakogu

Reedel leiab Viljandi maagümnaasiumis aset üleriigiline heategevuslik koolibändide võistlus BÄM.


Seda korraldatakse kolmandat aastat, esimest korda on osalema kutsutud koole ka väljastpoolt maagümnaasiumi.

Üritus algab maagümnaasiumis kell 18. Kella 18.30-ni maksab heategevusliku annetusena mõeldud sissepääs 3 ning hiljem 6 eurot.

Viljandi maagümnaasiumi noored Toomas Koitmäe ja Karl Mitt on heategevusürituse toimumiseks teinud ettevalmistusi üle poole aasta. Koitmäe sõnul on tänavune BÄM mitmes mõttes eriline. Noormehe selgitust mööda on paljud muusikahuvilised tulnud kokku ja harjutanud just selle ürituse tarvis. Üles astuvad bändid Tallinnast, Tartust, Värskast ning Viljandist. Viljandi maagümnaasium osaleb võõrustajana kolme ansambliga.

Märkimisväärne on seegi, et üritusega püüavad koolinoored suunata senisest enam tähelepanu heategevuse tähtsusele. Nagu kahel varesemal aastal, läheb teenitud piletitulu kellelegi, kes seda tõesti vajab. Sel aastal on noored otsustanud toetada liikumis- ning rääkimisvõimetut Keiut.

BÄM kulmineerub «Noortebänd 2011» finalisti ja võistlusel «Eesti laul 2012» kuulsust kogunud Tenfold Rabbiti esinemisega. Õhtu lõpetab tulise rokikavaga Taavi Peterson & Üdi, kellel ilmub peagi esimene album.

Lisainformatsioon: http://www.facebook.com/events/406560696040600/ ning http://www.facebook.com/vmgband
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles