Tiitlikaitsjat on räsinud vigastused

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Metall ja Viimsi SPA naiskond alustavad täna kell 19 Viljandi spordihoones Eesti võrkpalli meistrivõistluste finaalseeriat.
Viljandi Metall ja Viimsi SPA naiskond alustavad täna kell 19 Viljandi spordihoones Eesti võrkpalli meistrivõistluste finaalseeriat. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Tänavu kodustel meistrivõistlustel kõik vastased alistanud võrkpallinaiskond Viljandi Metall on homme algava finaalseeria eel raskes seisus.


Kolmapäeval kell 19 mängivad Viljandi Metall ja Viimsi SPA Viljandi spordihoones esimese Eesti naiste võrkpalli meistrivõistluste finaalseeria kohtumise. Võõrustajate juhendaja Peeter Vahtra on mängu eel murelik, sest kaks võistkonna temporündajat on vigastatud ning nende osalemine homses kohtumises enam kui kahtlane.

Nagu selgitas Peeter Vahtra, on läbi hooaja keskmängijatena rohkem rakendust saanud Katrin Kõverjalg ja Eliisa Peit hädas hüppeliigese vigastusega ning nende osalemine esimesel finaalkohtumisel on küsitav. «Võtame praegu päeva korraga, vaatame, kuidas nende paranemine edeneb,» kõneles treener. Tema sõnul taastuvad mõlemad ründajad jõudsalt, kuid suure tõenäosusega jäävad nad vähemalt esimesest finaalmängust kõrvale.

Treeneri sõnul on ainus võimalik lahendus nihutada naiskonna kolmanda temporündaja Egle Püviga samale positsioonile diagonaalründaja Merilin Salben. «Salben on veidi tempot mänginud eelmisel hooajal ning sai keskel kenasti hakkama, tänavu on ta täitnud edukalt oma põhikohta naiskonnas ehk diagonaalründaja kohuseid,» selgitas ta.

Kahtlemata piirab kahe mängija eemale jäämine ka naiskonna juhendaja taktikaliste käikude arsenali. «Oleme olukorras, kus varumängijate pingil on libero kõrvalt võtta vaid sidemängija,» nentis Peeter Vahta.

Kahel viimasel hooajal meistritiitli võitnud Viljandi naiskonna seis algava finaali eel on küll keeruline, kuid selle liikmed lubavad anda endast parima ning alustada finaalseeriat kodupubliku ees võiduga.

Eesti naiste 2012. aasta meister selgub kolme mänguvõiduni peetavas finaalseerias. Kolmapäevasele vastasseisule järgnevad laupäeval kell 14 Tallinna ülikooli spordihoones ning pühapäeval kell 13 taas Viljandi spordihoones peetav mäng. Vajaduse korral on kohtumised veel 18. ja 21. aprillil.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles