Ideedest pakatav Viljandi poiss teeb postiettevõttele uut nägu

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veebruarist Eesti Posti juhatuse esimehe toolil istuv Aavo Kärmas naudib olukordi, mis panevad tema võimed proovile. «Mulle meeldib asju juhtuma panna,» sõnab ta enda iseloomustuseks.
Veebruarist Eesti Posti juhatuse esimehe toolil istuv Aavo Kärmas naudib olukordi, mis panevad tema võimed proovile. «Mulle meeldib asju juhtuma panna,» sõnab ta enda iseloomustuseks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Seitsme aasta eest võinuks üks ilus suvepäev kujuneda Rumeenias rändavale eesti noorte seltskonnale üpris nutuseks, kui nendega poleks kaasas olnud Viljandi poiss, praegune Eesti Posti juhatuse esimees Aavo Kärmas.

Olles jõudnud õhtuhämaruses tundmatu mägiküla lähistele, panid teelised telgid esimese ettejuhtunud heinamaa serva püsti. Et see oli arutu otsus, selgus alles hommikul: esimesena magamiskotist välja pugenud noormees leidis laagri olevat vihaste talumeeste piiramisrõngas.

Copy
Tagasi üles