Linnavalitsus valmistub koristustalguteks

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnavalitsuse majandusamet kutsub linlasi kevadises koristamises kaasa lööma.
Linnavalitsuse majandusamet kutsub linlasi kevadises koristamises kaasa lööma. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Igal kevadel on nii mõnigi ettevõte, kollektiiv, kodanike ühendus ja sõpruskond ühiselt Viljandit puhtamaks teinud.


Linnavalitsuse majandusamet kutsub linlasi kevadises koristamises kaasa lööma. Seda nii 5. mail peetaval üle-eestilisel koristuspäeval «Teeme ära!» kui muul ajal elukeskkonda ilusamaks muutes.

Koristamissoovist võiks anda teada linnavalitsuse telefonil 435 0771 või e-postiaadressil heakord@viljandi.ee. Samuti ootab majandusamet infot linnas avastatud koledate ja koristamist vajavate paikade ja piirkondade kohta.

«Seda teavet on vaja, et saaks tööpaigad üle vaadata ja selgeks teha, kui palju on sinna vaja töökäsi, samuti mida saab majandusamet enne ära teha,» ütles majandusameti juhataja Reevo Maidla.

«Enamik kohti, kus lume alt on jäätmed välja sulanud, on meil teada, kuid neid võib veel olla. Seepärast ongi elanike abi väga vajalik,» lisas Maidla.

Ka Viljandi linnavalitsuse kollektiiv on otsustanud talgutel ja koristustöödel osaleda. Suuremad plaanid on Uueveski oruga, mis algab Kastani järve juurest ja lõppeb Köstis. Org hakkab võsastuma ja oru ääres elavatel inimestel on seda korrastades hea võimalus küttepuid varuda. Need, kellele see huvi pakub, võiks võtta ühendust majandusameti spetsialistiga telefonil 435 0771. Lisainfot saab e-postiaadressil heakord@viljandi.ee.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles