Lumekiht on kümne sentimeetri paksune

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetöölistel tuli kevadised koristustööd unustada ja hakata taas lund tõrjuma.
Teetöölistel tuli kevadised koristustööd unustada ja hakata taas lund tõrjuma. Foto: Peeter Kümmel

Eesti meteoroloogia ja hüdroloogia instituudi teatel katab Viljandit praegu kümne sentimeetri paksune lumekiht ning saabuval ööl võib lund veelgi juurde tulla.

Ehkki päeval kerkib õhutemperatuur plusspoolele, on öösel oodata kuni kümmet külmakraadi ja lumesadu. Lumi peaks ära sulama nädala lõpul.

Viljandi tänavate hooldamise eest vastutava Veolia Keskkonnateenuste Lääne regiooni juhataja Jaan Viljase sõnul pole teehooldajad kindlad, millist tööd näiteks nädala lõpul teha tuleb.

Nädal tagasi sõitis näiteks Viljandi tänavatel puhastusauto, mis talvesodi teeäärtest kokku pühkis, nüüd tuli aga see auto taas garaaži panna ja uuesti lumesahad välja tuua. «Tänapäeva tehnikat on kerge ümber tõsta ja uuesti maha tulnud lumi meile suurt muret ei tee,» kinnitas Viljas.

Ööl vastu teisipäeva tehti Viljandi tänavatel libedusetõrjet ja lükati lund. «Meile on praegu täielik talv,» lausus Viljas. «Nädal tagasi oli aga täielik kevad.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles