Tundmatud pidutsejad kostitasid naabrit taaraga

Karl-Eduard Salumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lembit Ruga näitab taarat, mille naabermajas pidutsenud noorte seltskond vett täis lasi ja vastu tema majaseina viskas. Materiaalset kahju sellest õnneks ei tekkinud.
Lembit Ruga näitab taarat, mille naabermajas pidutsenud noorte seltskond vett täis lasi ja vastu tema majaseina viskas. Materiaalset kahju sellest õnneks ei tekkinud. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Tühjana seisvas majas pidutsenud tundmatu seltskond otsustas ühel hetkel naabermaja vett täis lastud purkide ja pudelitega loopima hakata ning nüüd uurib juhtunut politsei.

«Kas tühi plekkpurk lendab 12 meetri kaugusele vastu majaseina? Ega hästi ikka lenda küll,» arutles Jakobsoni tänav 75 elanik Lembit Ruga oma maja kõrval taarat täis kaussi käes hoides. Anumas olid viinapudel, suur Coca-Cola pudel, mahlapakk ja neli pindist A. Le Coq Pilsi lömmis purki.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles