Mulgi õllelõvid püsivad poodides

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õlle ja veini kõrval villitakse Karksi tehases siidrit Yep, millest suur osa läheb kaubaks Leedus, aga ka Eestis ja Lätis. Selleks et magusa joogiga täidetud pudelid poes kliendi näppude külge ei kleepuks, käivad need enne etiketi lisamist jaheda duši alt läbi.
Õlle ja veini kõrval villitakse Karksi tehases siidrit Yep, millest suur osa läheb kaubaks Leedus, aga ka Eestis ja Lätis. Selleks et magusa joogiga täidetud pudelid poes kliendi näppude külge ei kleepuks, käivad need enne etiketi lisamist jaheda duši alt läbi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Ehkki 49 protsenti Karksi õlle- ja veinitehast pidava aktsiaseltsi Karme aktsiaid läks hiljuti Eesti suurima joogitootja A. Le Coqi omandusse, lubavad asutuse juhid, et kohalikku kaubamärki iseloomustavad lõvid ilutsevad poelettidel ka tulevikus.

Eelmisel nädalal allkirjastatud leppe järgi saab A. Le Coqist õlletehase vähemusosanik ning tehase juhtimises muudatusi ei tehta. Selle juhatajaks jääb Ivo Kikas, kes on Karme eesotsas olnud ligi kümme aastat.

Copy
Tagasi üles