Arhitektid said uue kooli projekti valmis

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline näeb kavandatav gümnaasium välja arvutis tehtud eskiisina. Valuoja kooli vana maja remonditakse ning selle taha rajatakse uus ja veel suurem hoone.
Selline näeb kavandatav gümnaasium välja arvutis tehtud eskiisina. Valuoja kooli vana maja remonditakse ning selle taha rajatakse uus ja veel suurem hoone. Foto: Arhitektuuribüroo Salto

Arhitektid on lõpetanud Viljandis Valuoja kooli asemele kerkiva gümnaasiumihoone projekteerimise ja andnud töö ekspertiisi tegemiseks Riigi Kinnisvara aktsiaseltsile.

Arhitektuuribüroo Salto arhitekt Karli Luik sõnas, et tavapärase praktika kohaselt teeb tellija ekspertiisi käigus muudatusteks ettepanekuid ja annab siis projekti arhitektile tagasi.

«Kui muudatused on tehtud, võib hakata ehitajat otsima,» lisas Luik.

Riigi Kinnisvara aktsiaselts (RKAS) kommunikatsioonijuht Madis Idnurm ütles, et riigihange ehitaja leidmiseks kuulutatakse välja märtsis ning valmimistähtaeg on 2013. aasta suvel. Ehituse hinnaks on "Sakala" andmetel arvestatud kuni seitse miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles