Kooliliigas võidutsesid Suure-Jaani ja Kildu

, Viljandimaa spordiliidu juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa võrkpalli kooliliigas tuli võitjaks Suure-Jaani naiskond.
Viljandimaa võrkpalli kooliliigas tuli võitjaks Suure-Jaani naiskond. Foto: Margit Kurvits

Viljandimaa koolide kuuenda kuni üheksanda klassi õpilased selgitasid välja võrkpalli kooliliiga paremad nais- ja meeskonnad.

Kogu Eestit hõlmavat turniiri korraldavad ühiselt Eesti koolispordi ja võrkpalliliit ning nendel võistlustel ei tohi kaasa mängida võrkpallurilitsentsiga noored.

Esimese etapina peetakse maakondlikud mõõduvõtud. Sealt pääsevad 16. ja 17. märtsil Viljandis peetavasse finaali ainult võitjad.

Viljandimaa koolide võrkpalliliiga tütarlaste turniiril tegi Suure-Jaanis kaasa seitse kooli. Paremat asuti selgitama kahes alarühmas ning seejärel selgitati vahekohtumistes finalistid.

Vahemängudes läksid vastamisi Kitzbergi ja Jakobsoni kool ning Suure-Jaani gümnaasium ja Jakobsoni kooli filiaal.

Esikohta selgitama jõudsid Suure-Jaani ja Kitzbergi kooli naiskond. 2:1 tulemusega lahenenud finaal andis võidu võõrustajatele.

Õpetaja Erla Sootsi juhendatavas Suure-Jaani võrkpallinaiskonnas mängisid Annika Saar, Karina Korell, Kristina Korell, Arnika Arula, Kate Kasvo, Kätlin Uus ja Mirjam Jaagup.
Poiste turniiri neli osalejat selgitasid võitja turniirisüsteemis. Kõik vastased alistanud Kildu poisid loovutasid kolme mängu peale ainult ühe geimivõidu.

Kildu kooli au kaitsesid võrkpalliväljakul Kevin Basov, Kuido Hiion, Jürgen Oliver Raid, Andrias Rappu, Siim Villem Vester, Mart Eichfeldt ja Karl Nurmik. Võistkonna õpetaja on Heino Poska.

Teise koha sai Suure-Jaani ja kolmanda koha Võhma meeskond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles