Mulgi maratoni võitis Pärnu mees

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mulgi suusamaratoni võitis Kristjan Tattar.
Mulgi suusamaratoni võitis Kristjan Tattar. Foto: Madis Luik

Pühapäeval sõidetud kolmanda Mulgi suusamaratoni põhidistantsi võitis Pärnumaa mees Kristjan Tattar, kes lõpuheitluses edestas viie sekundiga Paistu valla noormeest Karel Tossi.


Kolmandana lõpetas Tarvastu valla esindaja Kevo Kärp, kes oli finišis teisena lõpetanud juunioride klassi nobedamast 17 sekundit hiljem. Parima naisena läbis 30-kilomeetrise sõidu Urve Kass Ave Palu ja Tuuli Vaaraku ees.

Päikesepaistes ja mõõdukalt krõbedas talveilmas sõidetud Mulgi suumaratoni põhidistantsil sai tulemuse kirja 86 osalejat, õrnema soo esindajaid oli nende seas kaheksa.

Poole lühema ehk 15-kilomeetrisel sõidul oli 24 osalejat. Parimana lõpetas Kalev Vunk, talle järgnesid Ott-Jaanus Heile ja Rain Jaakson. Parima naise auhind läks sellel distantsil Merili Sirvelile.

Kolmanda Mulgi suusamaratoni 30 kilomeetri distantsi tulemustega saab tutvuda siin ning 15 kilomeetri protokolliga siin.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles