Linnavalitsuses alustas tööd kaks uut ametnikku

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linna peaarhitekti töökoht on Laidoneri plats 5 majas.
Linna peaarhitekti töökoht on Laidoneri plats 5 majas. Foto: Elmo Riig / Sakala

5. detsembrist töötab Viljandi peaarhitektina Margus Maiste ja majandusameti arenguspetsialistina Lauri Alver.


Viljandi peaarhitekt Margus Maiste on 1995. aastal lõpetanud Viljandi Jakobsoni gümnaasiumi ning 2001. aastal Eesti kunstiakadeemia arhitektuuri ja linnaplaneerimise alal.

Seni töötas Margus Maiste arhitektuuribüroos Proge. Viljandis on ta projekteerinud turuväljaku, «Sakala» hoone ja Dayoffi kaubanduskeskuse.

Arenguspetsialist Lauri Alver on 2006. aastal lõpetanud Viljandi Paalalinna gümnaasiumi ja omandanud kõrghariduse Tallinna ülikoolis haldusjuhtimise alal. Varem töötas ta Jõelähtme vallavalitsuses ja mittetulundusühingus Eesti Üliõpilaskondade Liit.

Mõlema ametniku töökoht on Laidoneri plats 5 majas. Margus Maiste kabinet on toas number 17, tema kontakttelefon on 435 4739 ja e-posti aadress margus.maiste@viljandi.ee.

Arenguspetsialist Lauri Alver asub tööle ruumi number 3, tema kontakttelefon on 435 4767 ja e-posti aadress lauri.alver@viljandi.ee.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles