Tiitlikaitsja pääses finaali

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Võrkpallinaiskond Viljandi Metall alistas neljapäeval Eesti naiste karikavõistluste poolfinaalis 3:0 Võru klubi, kindlustades sellega õiguse mängida 10. detsembril Viljandi spordihoones peetaval finaalmatšil.


Neljapäeval Võrus peetud kohtumine ei kujunenud tiitlikaitsjale kergeks jalutuskäiguks. Mängu avageimi võitis ta 25:23, teise 28:26 ning kolmanda juba kindlamalt 25:16.

Viljandi naiskond ootab karikavõistluste finaalivastast paarist Tallinna Ülikool ja Pärnu Võrkpalliklubi, kes selgitavad edasipääseja tuleval kolmapäeval Pärnus.

Viljandi võrkpallinaiskonnal seisab eeloleval nädalavahetusel ees kaks mängu Eesti ja Soome ühisliigas. Mõlemad kohtumised peab võistkond Soomes. Laupäeval on tema vastane LP Kangasala ning pühapäeval Pieksämäki klubi esindus. Kumbagi vastasega pole viljandlannad tänavu käivatud ühisliigas veel kohtunud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles