Autojuht rikkus ringristmiku

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeva hommikul oli Pärnu maantee ringristmiku keskel paiknev haljasala täis autojälgi ja lõhutud väikseid puid.
Neljapäeva hommikul oli Pärnu maantee ringristmiku keskel paiknev haljasala täis autojälgi ja lõhutud väikseid puid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Ööl vastu eilset otsustas üks autojuht keerata oma sõiduki Viljandi piiril Pärnu maantee ringristmiku keskel olevale haljasalale, künda seal segi muruplatsi ja lõhkuda väikseid puid.

«Täie mõistusega inimene nii ei tee,» oli maanteeameti Lääne regiooni ehitusosakonna peaspetsialist Allan Allik hämmelduses, kui eile hommikul ringristmikul tehtut nägi. «See on nii ebaloogiline käitumine, et tekitab suurt nördimust.»

Autojäljed viitasid sellele, et maasturijuht oli keeranud oma sõiduki teadlikult haljasalale. Seejärel oli ta seal ringi tiirutanud, jättes murule porised roopad ning lõhkudes hulga männiistikuid. Lõpuks oli juht suutnud auto ka ringil oleva künka tippu ajada.

Haljasala korrastamisega tegelevad osaühingu Sakala Teed töötajad rääkisid, et kaks päeva tagasi oli ringristmiku haljastust niidetud ja lõhkumise avastasid eile hommikul töömehed, kes tulid uurima, kuidas hein sealt ära vedada.

Allan Alliku sõnul on kolm aastat tagasi valminud ringristmikule sattunud autosid varemgi nii tahtlikult kui kogemata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles