Folgi ajal peeti kinni 14 roolijoodikut

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Folgil hoidis korda tavalisest palju rohkem politseinikke.
Folgil hoidis korda tavalisest palju rohkem politseinikke. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pärimusmuusika festival möödus suuremate korrarikkumisteta ning ka väiksemate süütegude arv jäi samasse suurusjärku mullusega.

Kui veel pühapäeva hommikul teatas politsei seitsme napsisena roolis olnud inimese tabamisest, siis esmaspäeva hommikuks oli neid 14.

Viljandi politseijuhi Alvar Pähkli sõnul ei tabatud seitset roolijoodikut siiski ühe päevaga, vaid esmaspäeva hommikul liideti senistele andmetel julgestuspolitsei omad. Need ei hõlmanud mitte ainult Viljandi linna, vaid ka maakonda.

Mullu tabati nelja festivalipäeva jooksul 19 alkoholi joonud sõidukijuhti.

Politsei pressiesindaja Agu Lalli sõnul selgitati neljapäevast esmaspäeva hommikuni kestnud politseioperatsiooni ajal kogu Viljandi linnas välja 171 väärtegu, nendest 46 olid liiklussüüteod.

Kinni peeti 14 avaliku korra rikkujat ja 63 alkoholi tarvitanud alaealist. Kainenema toimetati 23 isikut. Tuvastati ka 12 narkootikumidega seotud juhtumit.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles