Festival on kulgenud rahulikult

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi pärimusmuusika festivali ajal pole politseile olulisematest korrarikkumistest teatatud.
Viljandi pärimusmuusika festivali ajal pole politseile olulisematest korrarikkumistest teatatud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi pärimusmuusika festivali kolm esimest päeva on läinud ilma, et politseile oleks teatatud raskematest kuritegudest.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Agu Lalli andmetel on Viljandis neljapäevast saadik selgitatud välja 127 väärtegu, nendest 29 olid liiklussüüteod. Kinni peeti 11 avaliku korra rikkujat ja 53 vägijooke pruukinud alaealist. Kainenema toimetati 18 isikut ja selgitati välja kuus narkootikumidega seotud juhtumit.
Politseinikele on vahele jäänud ka seitse alkoholi joonud sõidukijuhti. Neist kaks saadi kätte laupäeva hommikul Vaksali tänaval korraldatud «Kõik puhuvad» reidiga, mille käigus kontrolliti kokku 475 sõidukijuhti.
Ainsa esile tõstmist vääriva ükskijuhtumina on politsei pressiesindaja maininud kaotsi läinud kotti. Nimelt unustas üks piduline laupäeval kella 0.30 paiku seljakoti festivali toidutänavale ning avastas selle kadumise alles hommikul kell 9, mil kotti toidutänaval enam ei olnud. Koos kotiga varastati IPod ja riideesemeid ning omanik hindab kahjuks 506 eurot.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles