Lagunenud puittrepp tehakse korda

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lühikese ja Õuna tänava vaheline trepp tehakse linnavalitsuse kinnitust mööda üsna pea korda.
Lühikese ja Õuna tänava vaheline trepp tehakse linnavalitsuse kinnitust mööda üsna pea korda. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Kolmapäeval, 20. juulil kirjutas «Sakala» Uueveski järve äärde viiva betoon­trepi halvast seisukorrast. Toimetusele on mitut puhku kurdetud ka lagunenud puittrepi üle, mis on Viljandi vanalinnas Lühikesel ja Õuna tänaval. Selle remonti aga juba kavandatakse.

Linnavalitsuse majandusameti juhataja Reevo Maidla sõnul peaks tehtavate tööde ulatus ja tähtaeg selguma tuleva nädala keskpaigaks. Need olenevad sellest, kui suures ulatuses kaheosaline trepp korrastatakse. Maidla hinnangul pole mõtet lagunenud rajatist ositi parandada.

Praegu on Lühikese ja Õuna tänava trepil üsna ohtlik kõndida, sest osa astmeid on puudu või lagunenud. Eriti ettevaatlik tuleb olla pimedal ajal, sest kõnealuses kohas pole valgustust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles