Õpilane ei vaidlustanud Tarmo Looduse süüasja lõpetamist

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegune Viljandi linnavolikogu esimees Tarmo Loodus ei aja tagasi, et läks suitsetanud poisse korrale kutsudes liiale, kuid eitab soovi neile teadlikult põletushaavu tekitada.
Praegune Viljandi linnavolikogu esimees Tarmo Loodus ei aja tagasi, et läks suitsetanud poisse korrale kutsudes liiale, kuid eitab soovi neile teadlikult põletushaavu tekitada. Foto: Elmo Riig / Sakala

Koolijuht Tarmo Loodusega konflikti sattunud Viljandi kutsekooli õpilane ei vaidlustanud politsei otsust Looduse suhtes alustatud kriminaalasja lõpetamise kohta.


Õpilasel kui süüasjas kannatanul oli võimalus vaidlustada politsei 31. oktoobri otsus, milles korrakaitsjad märkisid, et Looduse tegevuses polnud kuriteokoosseisu, ja seega tuli menetlus lõpetada, teatas BNS.

Politsei kinnitusel ei leidnud eeluurimisel tõendamist kannatanu väide, et Tarmo Loodus käskis õpilasel põleva sigareti kätte võtta ja surus seejärel noorukil peopesa kokku. Loodus surus küll poisi rusikas kätt, kuid ei teadnud, et nooruk hoiab peopesas sigaretti, tuvastas politsei.

Intsident Vana-Võidus asuva koolimaja uksel juhtus direktor Looduse ja kahe õpilase vahel oktoobri algul. Ühe noormehe selgituse järgi tegi ta koos sõbraga kooliuksest paarikümne meetri kaugusel suitsu, kui direktor neid märkas.

Loodus olevat poisi jutu järgi nad seepeale enda juurde kutsunud, käskinud koni lahtise käe peale panna ja surunud siis selle oma käega kokku, öeldes seejuures: «Tervitame nagu mees mehega!»

Loodus tunnistas «Sakalale», et käitus valesti, kuid eitas väidet, nagu oleks ta käskinud patustajal sigareti peopessa asetada. Ta lisas, et ei tahtnud noorukile tahtlikult valu ega vigastusi tekitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles