Vandaalid lammutasid võitjate kivitorni

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõtlematud kodanikud on Viljandi staadioni esises pargis järvejooksu võitjate mälestuskivitorni kallal oma jõudu rakendanud.
Mõtlematud kodanikud on Viljandi staadioni esises pargis järvejooksu võitjate mälestuskivitorni kallal oma jõudu rakendanud. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Mõtlematud kodanikud on Viljandi staadioni esises pargis järvejooksu võitjate mälestuskivitorni kallal oma jõudu rakendanud, lükates murule selle kõige värskema, 82. suurjooksu võitnud Taivo Püile pühendatud tahuka.


Viljandi rannaala ja staadioni ümbruse heakorra eest vastutava munitsipaalasutuse Viljandi Spordikeskus juhataja asetäitja Igor Tavaste sõnul tuleb aeg-ajalt ikka ette, et kellelgi on tarvis vägevate jooksumeeste auks paigaldatud kivikamakate peal oma rammu rakendada. «Eks me tõsta meestega selle tagasi,» lubas Tavaste.

Seekord on läinud õnneks ning viimase järvejooksu võitjale Taivo Püile pühendatud kivitahukas on terveks jäänud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles