Muutub Viljandi linnaliinide sõiduplaan

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelolevast esmaspäevast, 27. juunist hakkab kehtima uus Viljandi linnaliinibusside sõidugraafik, sest sõidukid hakkavad mõnest peatusest väljuma teisel ajal.

Viljandi maavalitsuse ühistranspordi järelevalve spetsialist Maie Mumm ütles, et muudatused ei puuduta busside liikumisteed.

Tema sõnul on sõidugraafiku muudatus tingitud töö- ja puhkeaja seadusest. «Näiteks on vaja bussijuhtidele tööpäeva jooksul tagada piisava pikkusega puhkepausid,» selgitas ta.

«Veerand tundi varasemaks või hilisemaks on nihutatud mõne bussi peatusest väljumise aega. Seejuures on linnavalitsuse palvel tehtud hommikusel töölesõitmise ja õhtusel töölt kojusõitmise ajal muudatusi nii vähe kui võimalik,» selgitas spetsialist.

Selle nädala jooksul pannakse 27. juunist kehtima hakkavad sõiduplaanid bussipeatustesse üles. Uus sõiduplaan on 27. juunist kättesaadav internetis ühistranspordi portaalis peatus.ee.

Muudatuste kohta saab teavet ka linnaliine teenindava aktsiaseltsi MTG infotelefonil 434 0089.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles