Viljandi linnapea tunnustab parimaid lõpetajaid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnapea Loit Kivistik tunnustab esmaspäeval parimaid koolilõpetajaid. Pilt on tehtud 1. juunil lastekaitsepäeval.
, Viljandi linnapea siili kostüümis.

er/ Foto ELMO RIIG/ SAKALA
Viljandi linnapea Loit Kivistik tunnustab esmaspäeval parimaid koolilõpetajaid. Pilt on tehtud 1. juunil lastekaitsepäeval. , Viljandi linnapea siili kostüümis. er/ Foto ELMO RIIG/ SAKALA Foto: Elmo Riig / Sakala

Esmaspäeval kell 16 võtab Viljandi linnapea Loit Kivistik Raekoja roosiaias vastu kuld- ja hõbemedaliga gümnaasiumi- ning parimaid põhikooli ja huvikoolide lõpetajaid ja nende vanemaid.


Viljandi linna gümnaasiumides on medalisaajaid tänavu 13, neist kaheksa on Viljandi linna elanikud. Carl Robert Jakobsoni nimelise gümnaasiumi lõpetavad kuldmedaliga Mirjam Põldsaar ja Karoliine Maidessoo ning hõbemedaliga Liis Elmet, Marjut Jõgissoo ja Merly Mogilevtsev. Maagümnaasiumi lõpetavad kuldmedaliga Grete Raba, Liisi Röömel ja Nele Sergejeva ning hõbemedaliga Cärol Kralla. Paalalinna gümnaasiumi lõpetavad kuldmedaliga Kretel Allvee ning hõbemedaliga Egle Adams, Inga Järvekülg ja Hanna-Maris Vlastova.

Põhikooli kiitusega lõpetajatest on vastuvõtule kutsutud 13 noort ja üheksa parimat huvikoolide lõpetajat.

Viljandi linnas lõpetab tänavu gümnaasiumi 274 ja põhikooli 295 noort, päevases õppes gümnaasiumi 213 lõpetajat ja põhikooli 261 noort.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles