Gunnar Klettenberg naaseb Helsingist võiduga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gunnar Klettenberg ja hobune Pauline
Gunnar Klettenberg ja hobune Pauline Foto: Mihkel Maripuu

«Helsinki Horse Showl» oli edukaim eestlane Gunnar Klettenberg, kellel õnnestus Paulinega võita laupäeval valiktakistussõit, kus takistuste kõrgus oli 140 cm, on kirjas ratsaliidu kodulehel.


Viljandimaal Saarepeedi vallas elav Gunnar Klettenberg saavutas Paulinega auhinnalise koha ka reedeses kiirusele ja puhtusele peetud 140 cm parkuuris.



Novestaga kvalifitseerus Klettenberg reedese 145 cm parkuuri järel laupäeval aset leidnud Audi grand prix-sse, mis viidi läbi kahes voorus kõrgusel 160 cm.



Võistluspaar lõpetas esimese vooru auväärses konkurentsis nelja karistuspunktiga, mille oli põhjustanud õnnetu mahaajamine ratsaniku jalaga, ning teise vooru ei pääsenud.



Esimese vooru suutis puhtalt läbida vaid neli võistluspaari, teise pääses aga veerand osalejaist ehk üheksa võistlejat ning sinna kvalifitseerusid ka kiiremad nelja karistuspunktiga sportlased. Meie võistluspaari tulemuseks jäi igati arvestatav 13. koht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles