Teabekeskus kutsub osalema veebiviktoriinis

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Repro

Nagu eelmiselgi aastal korraldab Europe Directi Viljandimaa teabekeskus läheneva Euroopa päeva puhul veebipõhise viktoriini, millel saab osaleda 9. maini.


Viljandi maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna peaspetsialisti Katrin Reimo sõnul on teemakohane viktoriin peamiselt valikvastustega ning selles on küsimusi Euroopa Liidu kui institutsiooni, selle ajaloo ja liikmesriikide, euro ja muu kohta.

Tema jutu järgi pole küsimused kuigi keerulised ning vastused leiab huviline Euroopa Liidu portaalist europa.eu.

Õigesti vastanute vahel loosivad korraldajad välja Euroopa Liidu sümboolikaga meeneid. Loosimine on 10. mail kell 14 Europe Directi Viljandimaa teabekeskuses, mis asub Viljandis Vabaduse plats 2.

Euroopa Liidu teemalise viktoriini leiab Viljandi maavalitsuse veebilehelt.

Euroopa päeva tähistamiseks on Europe Directi Viljandimaa teabekeskus koos partneritega välja kuulutanud ka joonistusvõistluse I—IX klassi õpilastele teemal «Minu Võrtsjärv», kuhu oodatakse töid 2. maini. Lähemat teavet saab Viljandi maavalitsuse veebilehelt. Joonistusvõistlus on ühtlasi üks ettevõtmisi pikas tegevuste reas, mis on seotud 12. mail Viljandis pärimusmuusika aidas peetava konverentsiga «Meie Võrtsjärv».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles