Teater kutsub linna puhtaks tegema

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ugala teatri avalike suhete juht Kairi Leivo loodab, et linnakodanikud leiavad aega ja tahet teatri ja linnavalitsuse korraldatud ühistalgutel käed külge lüüa.
Ugala teatri avalike suhete juht Kairi Leivo loodab, et linnakodanikud leiavad aega ja tahet teatri ja linnavalitsuse korraldatud ühistalgutel käed külge lüüa. Foto: Elmo Riig / Sakala

Ugala algatusel ja linnavalitsuse toetusel leiab lihavõttepühade nädalal mitmes linna piirkonnas aset kolm talgupäeva, mil inimesed saavad käed korrastustöödel külge lüüa.

«On oluline, et meie kodulinn oleks meile endile ilus ja külalistele kaunis,» ütles Ugala avalike suhete juht Kairi Leivo. Linna ja teatri ühised tööpäevad ei ole korraldajate kinnitusel osa «Teeme ära!» kampaaniast, vaid on iseseisev ettevõtmine.

Talgupäevad on ülejärgmise nädala kolmapäeval, neljapäeval ja laupäeval ehk 20., 21. ja 23. aprillil. «Nii on igaühel võimalik valida sobiv päev,» sõnas Kairi Leivo.

Üheskoos linnavalitsuse ametnikega on välja uuritud kohad, mis koristamist ja abikäsi ootavad. Viljandi linnavalitsuse majandusameti keskkonnaspetsialisti Inga Nõmmiku andmetel oodatakse abikäsi kevadistele korrastustöödele Viljandi staadioni esisesse parki ja koos sellega Trepimäe ja Hubert Pärnakivi monumendi ümbrusesse.

«Samuti soovime korrastada Uueveski tee äärsed alad, Endla tänava lõpus oleva pargiala ja sealt edasi Uueveskile viiva trepi ümbruse ning puhastada Hariduse tänava tee ääre võsast,» loetles Nõmmik.

Talgulised peavad kaasa võtma vajalikud tööriistad. Linnavalitsuse töötajad organiseerivad kohale prügikotid.

Kes soovib ühistalgutest osa võtta, peab end kirja panema linnavalitsuse majandusametis. Avalike suhete juhi kinnitusel saavad kolmsada esimest talgutele registreerunut jüripäevaks ehk 23. aprilliks teatripileti etendusele «Jürka».

«Laval näeb tõsist töötegemist heas Tammsaare vaimus. Jüripäevaks linn kauniks ja teatrisse «Jürkat» vaatama!» ärgitas Kairi Leivo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles