Kertu Klettenberg võistel tublilt Alžeerias

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kertu Klettenberg
Kertu Klettenberg Foto: Elmo Riig / Sakala

Eelmisel nädalal peeti ratsutajate silmis eksootilises Alžeerias tudengite maailmameistrivõistlusi. Eesti üliõpilasvõistkonna moodustasid Kertu Klettenberg klubist GKG, Katrin Pill klubist Kuldne Kabi ja Epp Keel klubist Rafter, teatas Eesti ratsaspordiliidu pressiteenistus.


Võisteldi laenatud hobustega ning koondarvestuses arvestati tulemust nii kooli- kui takistussõidust. Eesti parimana saavutas Kertu Klettenberg kiiduväärt viienda koha.



Teistel ei vedanud nii hästi loosiga. Näiteks Katrin Pilli alagrupi koolisõidus võitis kohalik ratsanik tõenäoliselt maailmarekordilise protsendiga 94,7, mis jätab üles objektiivsuse küsimuse.


Seni parima eestlaste tulemusega on samalt võistluselt pälvinud pronksmedali Jaanus Kallas, kes väisas Alžeeriat võistkonna esindajana.



Eeloleval nädalavahetusel osaleb Kertu Klettenberg Helsingis rahvusvahelisel suurvõistlusel «Helsinki Horseshow». Takistussõidu Lääne-Euroopa liiga karikavõistlustena peetaval mõõduvõtul osaleb ka tema isa Gunnar Klettenebrg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles