Viljandi maavanem annab koordineerimise töö üle Võru kolleegile

Marko Suurmägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi maavalitsuse teise korruse koridori seinal ripub mitmemeetrine metallkett, mille lülid meenutavad maavalitsuste koordineerimist läbi aastate.
Viljandi maavalitsuse teise korruse koridori seinal ripub mitmemeetrine metallkett, mille lülid meenutavad maavalitsuste koordineerimist läbi aastate. Foto: Viljandi maavalitsus

Eesti kõigi maakondade maavanemad kogunevad neljapäeval Viljandisse ning maavanem Lembit Kruuse annab maavalitsuste koordineerimise üle Võru kolleegile.

Tänavu esimeses kvartalis on maavalitsuste tegevuste koordineerijaks olnud Viljandi maavalitsus. ”Maavalitsuste koordineerimine tähendab näiteks seda, et kooskõlastamist vajavate seaduseelnõude kohta tehtavad märkused, täiendused ja täpsustused on kõigist maavalitsustest sel ajavahemikul kokku kogunud just Viljandi maavalitsus. Ning meie oleme need siis edastanud eelnõuga tegelevale asutusele,” selgitas Lembit Kruuse.

Samuti on koordineerija töö kokku panna igakuiste korraliste regionaalministri ja maavanemate nõupidamiste päevakava ning seda koosolekut ka juhtida.

Maavalitsuste asumine koordineerija kohale käib kordamööda tähestikulises järjekorras. Nii võttiski Viljandi maavalitsus selle töö üle Valgalt ning tänavu teises kvartalis läheb see üle Võru maavalitsusele. Järgmisel korral peaks koordineerimise järg taas Viljandini jõudma 2014. aasta viimases kvartalis.

Viljandi maavalitsuse teise korruse koridori seinal ripub mitmemeetrine metallkett, mille lülid meenutavad maavalitsuste koordineerimist läbi aastate.

Huvilised saavad ketiga lähemalt tutvuda kuni 30. märtsini tööpäeviti kella 8–17 maavalitsuse teisel korrusel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles