Mehed unustasid õnnelitri koju

Madis Luik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hoki.
Hoki. Foto: Elmo Riig / Sakala

Esmaspäeval Tartus Lõunakeskuse jääväljakul hooaja kümnenda kohtumise pidanud Viljandi meeskond andis vastaste värava pihta küll kõvasti tuld, ent teenis lõpptulemusena turniiritabelisse ikkagi esimese viigi.

Tartus Veskioru Pullidega mängimas käinud Viljandi hokiklubi meeskond suutis võistluspäevaks koguda kahe viisiku jagu mängumehi. Ehkki Mulgimaa esindus asus kohtumist 1:0 juhtima, oli ta teise mänguaja alguseks jäänud 3:1 kaotusseisu. «Vastane mängis targalt,» tunnustas siinse meeskonna liige Reikko Jents tartlastest konkurente.

Jentsi jutu järgi oli meie harrastajatel raske kohaneda sisehalli jää ja soojusega. «Meile harjumuspäraste välitingimustega võrreldes on Lõunakeskuse jää märg ja aeglane,» selgitas Jents.

Ehkki viljandlased olid kohtumise lõpuks oludega juba kohanenud ja suutsid vedada kaotusseisu 3:3 viigitulemuseni, tõdes Mulgimaa ainsa hokiklubi president Reikko Jents, et nende õnnelitter oli seekord koju ununenud. «Kindlasti tegime vastastest poole rohkem pealeviskeid, aga nende väravavaht näitas suurepäraseid tõrjeid ja spordis peab ka õnne olema,» arutles ta.

Viljandi meeskonna väravaviskajad olid esmaspäeval Ragnar Soo, Andri Reiman ja Mihkel Peips.

Lõuna-Eesti hokiliiga turniiril käib kolmas mängude ring. Viljandi järgmine kohtumine tuleb homme kell 14 siinsel jääväljakul seni võiduta Äksi MC39-ga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles