Paljud uksed on pühade ajal kinni

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandis on pühade ajal iga päev avatud üks apteek.
Viljandis on pühade ajal iga päev avatud üks apteek. Foto: Elmo Riig / Sakala

Lähenevate pühade ajal on Viljandis vähemalt üks apteek, mis on avatud iga päev, kuid väljakannatamatu hambavalu korral tuleb abi saamiseks sõita Tartusse.

Kõigil pühade päevadel, ka 1. jaanuaril on Viljandis avatud Ridaküla apteegi filiaal Maksimarketis. Rohtu saab osta kella 10—17.

Selveri apteek on 25. detsembril ja 1. jaanuaril suletud.

Ootamatu tõsise tervisehäda puhul tuleb kutsuda kiirabi või sõita Viljandi haigla erakorralise meditsiini osakonda.

Hambaarstid pühade ajal ei tööta. Viljandi hambakliinik lõpetab 24. ja 31. detsembril kell 12 ning on pühade ajal ja 1. jaanuaril kinni. Erakorralise abi saamiseks tuleb pöörduda ülikooli kliinikumi erakorralise meditsiini osakonda Tartus Puusepa tänav 8.

Viljandi suured toidukauplused on avatud kõikidel päevadel, arvesse tuleks aga võtta, et ostukäiku ei seataks liiga varajasele või hilisele ajale, sest mõnel pühade päeval on lahtiolekuajad lühemad.

Kui jõulude ajal on avatud päris paljud tarbijate ühistu maakauplused, siis 1. jaanuaril on lahti vaid Viiratsi, Suure-Jaani, Kolga-Jaani ja Mustla Konsum ning Kõpu ja Võhma A ja O.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles