Anu Ennoki klubi euroliiga poolfinaali ei pääsenud

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Ennok
Anu Ennok Foto: cev.lu

Euroopa tugevuselt kolmandas eurosarjas «Challenge Cupil» mänginud Viljandist pärit Anu Ennoki koduklubi Pfeffingeni Sm`Aesch kahemängulise veerandfinaalseeria korduskohtumises sarnaselt avavaatusega geimivõiduni ei jõudnud ning langes edasisest konkurentsist välja. Siiski tuleb Šveitsi naiskonna eurohooajaga igati rahul olla, sest kaheksa parema hulka jõudmist saab pidada eneseületuseks.

Kui kodusaalis toimunud veerandfinaalseeria esimeses mängus Sm`Aesch Türgi võistkonna Trabzoni Idman Ocagi vastu üheski geimis 16 punktini ei jõudnud, siis võõrsil peetud korduskohtumine oli selgelt tasavägisem. Türklannad siiski geimi ei loovutanud, saavutades 3:0 (25, 18, 23) võidu.

Eesti koondislane Anu Ennok viibis väljakul kogu kohtumise ja panustas koduklubi tulemusse seitsme punktiga, mis kõik tulid rünnakul. Võitjad suunasid enim pallinguid just Ennokile, kes ei jäänud hätta ja sai ülesandega hästi hakkama. 70 pallingust koguni 30 vastu võtnud eestlanna näitas 70-protsendilist täpsust.

Anu Ennok ise jäi saavutatuga igati rahule. «Eurohooaeg lõppes tugevama võistkonna võiduga, aga tulemus oli üle ootuste hea. Paljud ei uskunud, et isegi esimesest ringist edasi saame,» vahendas tema sõnu võrkpalliportaal volley.ee. «Näitasime, et kui sellisel tasemel hästi mängida, siis on võimalik ka Šveitsi liigas korralikult esineda. Saadud kogemused võtame kaasa pühapäeval algavasse play-off’i.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles