Külaliste ees võitis viljandlane

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeval asetleidnud Staieri seeriajooksu võitis Ülari Kais (nr 56). Neli kiiremat meest liikusid veel poolel võistlusmaal koos, kui neil tuli võtta tõus Heimtali mõisa viinaköögi juures.
Kolmapäeval asetleidnud Staieri seeriajooksu võitis Ülari Kais (nr 56). Neli kiiremat meest liikusid veel poolel võistlusmaal koos, kui neil tuli võtta tõus Heimtali mõisa viinaköögi juures. Foto: Kaarel Kuusik

Viljandi vastupidavusalade klubi Staier Eesti Vabariigi aastapäeva puhul korraldatav talvine jooksuvõistlus lahenes tänavu viljandlase Ülari Kaisi võiduga mitme külalissportlase ees. Kiireim naine oli Sille Puhu.

Kolmapäeva keskpäeval lähetati Päri spordihoone juurest 10,3-kilomeetrisele põhidistantsile 68 jooksjat. Poolel maal asuvale Raudna tõusule jõudsid korraga neli meest: viljandimaalased Raivo Nõmm ja Ülari Kais ning külalised Margus Koor ja Aleksandr Kulešov.

Kiirendus lõputõusul

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles