«Talveklassika» kutsub jääle ja pakub meistriliiga hokilahingut (1)

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval Viljandis teokssaav üritus toob jääväljakule Eesti koondise peatreeneri ja vastamisi kaks meistriliiga meeskonda.
Pühapäeval Viljandis teokssaav üritus toob jääväljakule Eesti koondise peatreeneri ja vastamisi kaks meistriliiga meeskonda. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeval Viljandi hokiklubi eestvõttel ja koos Eesti hokiliiduga teokssaav üritus «Talveklassika 2016» toob Viljandi jääväljakule Eesti jäähokikoondise peatreeneri ja kaks Eesti meistriliiga meeskonda.

Uisutamist ja jäähokit täis põnev päev Männimäel asuval jääväljakul võimaldab kõigil huvilistel lisaks kaasaelamislustile arendada ka oma oskusi ning saada tipptegijatelt väärt nõuandeid.

Päev jäävaljakul algab kell 9 kõigile huvilistele avatud treeninguga, kuhu on oodatud kõik kohalikud jäähokientusiastid.

Kell 13.30 astub Viljandis jääle Eesti hokikoondise peatreener Jussi Tupamäki, kes viib siin läbi kaks treeningut. Esimesena saavad nooremad huvilised koos kohaliku klubi juhendajatega tutvuda hoki algtõdedega ja teha ka kasulikke harjutusi. Kell 14.15 on Tupamäki treeningtundi oodatud täiskasvanud.

Kell 16 algab esimest korda Viljandis Eesti jäähoki meistriliiga kohtumine, milles lähevad vastamis HC Panter ja Eesti U-18 koondis. Selle mängu tarvis püstitatakse jääväljaku juurde 100 istekohtaga tribüün. Kohtumise kolmandikaegade vahel esitavad Viljandi uisukooli kasvandikud oma iluuisukavasid. Kohapeal on avatud kohvik ning muusikaga täidab päeva Kaarel Kose ehk Kozy.

Üritus on kõigile huvilistele tasuta. Samuti on prii treeningutel osalemine, olenemata mänguoskusest ja vanusest. Ainus treeningutest osasaamise eeldus on, et endal peab olema hokivarustus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles