Kahe riigi ühine algatus ootab projektiideid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VILJANDI, EESTI, 21AUG15
L
VILJANDI, EESTI, 21AUG15 L Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti-Läti programm avab taotlusvooru, mille kaudu jagatakse sel aastal mitmesuguste projektide ja ettevõtmiste tarvis toetusi kokku 18 miljonit eurot.

Oodatud on koostööprojektid ettevõtluse, turismi, veemajanduse, keskkonnateadlikkuse, Valga-Valka linnakeskuse ja tööjõu liikumise teemadel. Taotlusi võivad esitada organisatsioonid ja ettevõtted Lõuna- ja Lääne-Eestist ning Vidzeme, Pierīga, Riga ja Kurzeme piirkonnast.

Selle algatusega soovitakse innustada koostööd Eesti ja Läti ettevõtjate vahel. Ühiste toodete ja teenuste arendamiseks on 2016. aastal planeeritud 8 miljonit eurot. Projektiideede esitamise tähtaeg on 22. aprill 2016.

Kõiki huvilisi oodatakse 31. märtsil Lätti Ruhja, kus tutvustatakse uut programmi ja jagatakse infot taotlusvooru kohta. Lisateave ja registreerimine on peatselt programmi kodulehel www.estlat.eu. Kodulehelt leiab ka Tartus ja Riias asuva sekretariaadi kontaktid, kuhu võib vajaduse korral abi saamiseks pöörduda.

Eesti-Läti programm on üks Interregi piiriülese koostöö 60 programmist, mida toetab Euroopa Regionaalarengu fond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles