Maavanem rääkis oma kõnes oskustest, mis panid Eesti riigile aluse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi maavanema, Viljandimaa omavalitsuste liidu juhi ja Kaitseliidu Sakala maleva pealiku pidulik vastuvõtt Sakala keskuses 23. veebruaril 2016.
Viljandi maavanema, Viljandimaa omavalitsuste liidu juhi ja Kaitseliidu Sakala maleva pealiku pidulik vastuvõtt Sakala keskuses 23. veebruaril 2016. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi maavanem Erich Palm juhtis vabariigi aastapäeva puhul peetud kõnes tähelepanu asjaolule, et igapäeva poliitilises kultuuris jäävad nii mõnedki vajalikud oskused varjule, ent Viljandimaa pakub ohtralt võimalusi neid noortes arendada.

Maavanem viitas oma kõnes 2. veebruaril 1920 Eesti Vabariigi ja Nõukogude Venemaa vahel sõlmitud rahulepingule ning rääkis oskustest, mis võimaldasid aluse panna Eesti riigi sünnile.

«Tarkus ja oskus teha kompromisse, pidada läbirääkimisi, olla diplomaatiline, ennast kehtestada ja teha koostööd – need oskused jätavad meie igapäeva poliitilises kultuuris soovida,» leidis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles