Küünlavalajast lavastaja Olev Rass julgeb võtta riske

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võhma teatri Rassijad lavastuses «Mees, naine ja kontsert» on proua Marie rollis Ingrit Suur ja doktor Jura osa täidab Olev Rass, kes on ühtlasi loo lavastaja.
Võhma teatri Rassijad lavastuses «Mees, naine ja kontsert» on proua Marie rollis Ingrit Suur ja doktor Jura osa täidab Olev Rass, kes on ühtlasi loo lavastaja. Foto: Erakogu

Sel laupäeval astub Viljandis Sakala keskuses lavastusega «Mees, naine ja kontsert» publiku ette Võhma teater Rassijad.

Hermann Bahri komöödia räägib elumehest klaverikunstnikust, kes muu hulgas õpetab igavlevatele kõrgklassi daamidele klaverimängu ja satub nendega nii mõnelgi korral romantilistesse suhetesse.

Läinud nädalal, kui Sakala käis Võhmas trupi proovi vaatamas, kinnitasid selle liikmed, et nad ei pelga proovikivisid. Ka lavastaja ja teatripedagoog Kalju Komissarov tõi Rassijate puhul välja just selle, et nad söandavad suurejooneliste projektidega riskida. «Nende tõsine asjasse suhtumine on ääretult sümpaatne,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles