Veekeskuse asutajad loovad töörühma ja tahavad rahvale võlakirju müüa

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuest veekeskusest on praegu olemas vaid arusaamine, et see võiks tulla spordihoone taha, maatükile, mis kuulub Viljandi Tarbijate Ühistule.
Uuest veekeskusest on praegu olemas vaid arusaamine, et see võiks tulla spordihoone taha, maatükile, mis kuulub Viljandi Tarbijate Ühistule. Foto: Elmo Riig

Vallad ja linnad moodustavad Viljandisse veekeskuse rajamiseks töörühma, mis peaks esimest korda kogunema märtsis ning koostama suveks keskuse kirjelduse ning välja arvestama selle rajamiseks vajamineva summa suuruse.

Ühe võimaliku ehitusraha leidmise kohana näeb linnavolikogu ka soovijatele loodava aktsiaseltsi võlakirjade müümist ning ettevõtete kaasamist aktsionäride hulka.

Mõne kuu jooksul on Viljandi esindus käinud mitme vallavolikogu ees oma plaani tutvustamas ja kutsunud valdu appi veekeskust rajama. «Käisime viie volikogu ees ja kuskilt meid välja ei visatud,» meenutas Viljandi volikogu liige Jaak Sulg, kes on spordihoone taha rajatava veekeskuse idee ja esmase äriplaani autor.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles