Presidendi vastuvõtu kokk annab maha kukkunud leivale suud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Õppeköögis töötab keskendunult kokatudeng. «Millest sa mõtled?» pärin. «Sellest, et toit hästi välja tuleks,» vastab ta.

Peatselt Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli kokaeriala lõpetav Taavi Tali on viimasel ajal silma jäänud. Paar aastat tagasi sai ta Prantsusmaal veinide tundmise võistlusel kolmanda koha. Mullu pärjati ta aasta noorkoka tiitliga. Tänavu on ta üks väljavalitutest, kes katavad Eesti Vabariigi aastapäeval presidendi vastuvõtul suupistelaua.

1400 kolme sorti soolast suupistet hakatakse kooli õppeköögis valmistama järgmise nädala algul. Ühe kohustusliku komponendina kasutatakse kohalikku toorainet, Olustvere leiba. Suurele suupisteteole on Tali appi kutsunud hea ja tuttava meeskonna ehk kõik oma kaheksa kursusekaaslast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles