«Klassikokkutulek» on kinodes kohal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «Klassikokkutulek»
Kaader filmist «Klassikokkutulek» Foto: Kaader filmist

Eile esilinastunud «Klassikokkutulek» on komöödia, mis pakub naljakaid dialooge ja pisarateni naerma ajavaid olukordi.

Kooli lõpetamisest on möödas 25 aastat ja kolm klassivenda asutavad end vastumeelselt kokkutulekule. Mart (Mait Malmsten), Toomas (Henry Kõrvits) ja Andres (Ago Anderson) on üsna tavalised tublid ja toredad mehepojad, kel on elus kõik pealtnäha korras, aga ometi on eredaimad unistused jäänud kas täitumata või vajunud kaugele unustuse hõlma. Et ennast argirattast korraks välja tõmmata, otsustavad semud üritusele eelneval nädalavahetusel linna peale minna ja tunda end taas 18-aastastena. Ometi on nii maailm kui meeste füüsis aastatega kõvasti muutunud.

Pole midagi naljakamat keskealistest meestest, kes püüavad meeleheitlikult olla nooremad, kui kere kannatab. Pole midagi kurvemat olukorrast, kus vaim on endiselt valmis, aga liha kipub järele andma. Tallinna ööelus juhtub tol õhtul nii mõndagi piinlikku. Mis aga järgmisel päeval Mardi uhkest pidukõnest saab, miks Tom oma spermaanalüüsi ümbrikut avada ei julge ja millised uuendused on toimunud Andrese alukates?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles