Lauatennisistid jagasid maakonna meistrimedalid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa lauatennise meistrivõistluste meesüksikmängu kolm edukamat olid Sören Rothberg (vasakult), Kert Villems ja Ott Šeffer.
Viljandimaa lauatennise meistrivõistluste meesüksikmängu kolm edukamat olid Sören Rothberg (vasakult), Kert Villems ja Ott Šeffer. Foto: Erakogu

Nädala eest selgusid Suure-Jaanis Viljandimaa tänavused lauatennisemeistrid. Meesüksikmängus saavutas võidu Kert Villems ja naistest osutus parimaks Julia Kirpu-Voomets.

Seekord Suure-Jaani spordiklubi Lehola 2005 korraldada olnud turniiril osales meesüksikmängus 28 ja naisüksikmängus neli sportlast.

Meeste turniirile lisas teatud mõttes põnevust asjaolu, et Viljandimaa kõrgeima reitinguga lauatennisist Rivo Saaremäe otsustas võistlusest kõrvale jääda. Poolfinaalis oli Ott Šeffer 3:1 parem Rainer Valost ja Kert Villems surus 3:0 võiduga kullakonkurentsist Kert Perkmanni. Finaalis võitis Viljandi Sakala klubi treener ja mängija Kert Villems Suure-Jaani klubi esindava Šefferi 3:1.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles