Noored sättisid end poodiumile

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala suusaklubi noortel oli Jõulumäel põhjust rõõmustada ja Norras viibivale treenerile fototervitus saata. Jüri Uha (vasakult), Rebeca Lotta Aasmäe ja Robin Koovit võitlesid end vabatehnika sprindis autasustatavate sekka. Noorte olümpial viibivat Jaan Kallakut asendas võistlusel rohkem jooksjana tuntud Ülari Kais.
Sakala suusaklubi noortel oli Jõulumäel põhjust rõõmustada ja Norras viibivale treenerile fototervitus saata. Jüri Uha (vasakult), Rebeca Lotta Aasmäe ja Robin Koovit võitlesid end vabatehnika sprindis autasustatavate sekka. Noorte olümpial viibivat Jaan Kallakut asendas võistlusel rohkem jooksjana tuntud Ülari Kais. Foto: Ott-Jaanus Heile

Viljandimaa noortel suusatajatel Pärnumaal Jõulumäe keskuses tegusalt möödunud nädalalõpp pakkus rõõmu, aga valmistas ka nördimust.

Läinud nädala laupäeval peeti Jõulumäel ETV-Swedbanki noorte suusasarja kolmanda osavõistlusena vabastiilis sprindivõistlus ning päev hiljem olid sealsamas Eesti noorte meistrivõistluste ühisstardist klassikasõidud.

Kolme suusaklubi vahel jagunevatele Viljandimaa noortele kujunesid tulemuslikumaks vabastiilis sprindivõistlused, kus nad jõudsid mitmes võistlusklassis tugevamasse finaalsõitu. Kahel Sakala suusaklubi noormehel Robin Koovitil ja Jüri Uhal õnnestus end võidelda koguni kolme tugevama sekka.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles