Kolm Sakala artiklit kandideerib pressipreemiale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti ajalehtede liidu (EALL) žürii valis välja maakonnalehtedes 2015. aastal ilmunud parima uudis-, arvamus- ja olemusloo nominendid. Nende hulgas on kolm Sakala lugu.

Uudise kategooria nominendid on Katre Pilvinski 17. oktoobri Sakalas ilmunud looga «Suur osa Priit Toobali kuluhüvitisest seisab kanistrites», Rannar Raba 14. oktoobri Sakalas ilmunud looga «Koolitoidust vaatab vastu säilitusainesse kastetud kartul» ja 25. novembril ilmunud looga «Viljandlaste nurin muudab Eesti koolitoidu puhtamaks» ning Aarne Mäe 14. aprillil Virumaa Teatajas ilmunud uudisega «Ema võitles oma lapsele kodakondsuse, taludes viis aastat alandusi ja ähvardusi».

Arvamuse nominendid on Marko Suurmägi 12. septembri Sakalas ilmunud looga «Viha ja häbi», Erik Gamzejev 26. veebruari Põhjarannikus ilmunud looga «Viin on liiga odav», Aarne Mäe 20. oktoobri Virumaa Teatajas ilmunud looga «Püha Edgari kiusamine»  ja Roman Vikulov 27. mai Viru Prospektis ilmunud looga aktsiisitõusu mõjust Ida-Virumaale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles