Uut eestimaist komöödiafilmi näidatakse Viljandis kahes kohas

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Klassikokkutuleks" esilinastus Tallinnas 17. veebruaril. Peaosades astuvad üles Henry Kõrvits, Mait Malmsten ja Ago Anderson.
"Klassikokkutuleks" esilinastus Tallinnas 17. veebruaril. Peaosades astuvad üles Henry Kõrvits, Mait Malmsten ja Ago Anderson. Foto: Taska Film

Kolmapäeval Tallinnas esilinastunud uus eestimaine komöödiafilm „Klassikokkutulek” jõuab Viljandis vaatajateni nii Männimäe salongkinos kui Sakala keskuses.

Esimest korda saab Viljandis „Klassikokkutulekut” vaadata Männimäel reedel kell 17. Samal päeval algavad seansid ka kell 19 ja 21. Esialgse plaani kohaselt jääb värske linateos salongkino kavva paariks nädalaks.

Laupäeval näidatakse filmi ka Sakala keskuse suurel ekraanil. Seal algavad eriseansid kell 12 ja 17.

Režissöör René Vilbrele käe all valminud „Klassikokkutulek” räägib loo kolmest keskealisest mehes, kelle kooli lõpetamisest on möödas veerand sajandit ning kes nüüd asutavad end kokkutulekule. Mart (Mait Malmsten), Toomas (Henry Kõrvits aka Genka) ja Andres (Ago Anderson) on üsna tavalised tublid ja toredad mehepojad, kel elus läheb kõik pealtnäha hästi. Paraku on nende eredaimad unistused jäänud saavutamata või vajunud unustuse hõlma. Et argirutiinist hetkeks väljuda, otsustavad koolivennad kokkutulekule eelneval nädalavahetusel üheskoos lõõgastuda ning tunda end taas 18-aastastena.

Filmi tootis osaühing Taska Film.

Vaata treilerit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles