Eesti maadlejad hakkavad Viljandis medaleid jagama

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval selguvad Viljandis Eesti maadluse meistrid. Kohalike medaliootused on seotud vabamaadlusturniiriga, kus üks poolraskekaalu võitja soosikuid on Ragnar Kaasik (punases).
Laupäeval selguvad Viljandis Eesti maadluse meistrid. Kohalike medaliootused on seotud vabamaadlusturniiriga, kus üks poolraskekaalu võitja soosikuid on Ragnar Kaasik (punases). Foto: Elmo Riig

Laupäeval maadlusliidu ja Viljandi Tuleviku klubi korraldusel Viljandi spordihoones asetleidval turniiril selguvad Eesti Kreeka-Rooma, vaba- ja naistemaadluse meistrid.

Esimest korda jagati kõikides maadlusliikides tiitleid ühel päeval samas paigas eelmisel aastal. Toonane Tartu Lõuna keskuse jääväljakul teokssaanud edukas turniir andis alaliidu juhtidele julgust ja indu samas formaadis jätkata.

Eesti maadlusliidu peasekretäri Antti Lepiku sõnul võimaldab niisugune korraldus Kreeka-Rooma maadlejatel kaarte segada vabamaadlejate turniiril ja vastupidi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles