Anu Ennoki koduklubi lõpetas põhiturniiri kolmanda kohaga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Ennok
Anu Ennok Foto: cev.lu

Anu Ennoki koduklubi Pfeffingeni Sm`Aesch saavutas Šveitsi meistriliiga põhiturniiri viimases voorus võidu, mille abiga tõusis naiskond neljandalt kohalt kolmandaks. 18 mängust võideti 13 ja koguti 35 punkti.

«Miinimumeesmärk põhiturniiril sai täidetud: jõudsime play-off’i,» vahendas viljandlanna juttu võrkpalliportaal volley.ee. Põhiturniiri kolmas koht andis Pfeffingeni naiskonnale ees ootaval play-off`il esimese punkti. Teine koht sai kaks ja esikoht kolm punkti. Nüüd mängivad kuus edukamat võistkonda kaks ringi omavahel läbi ja esimesed kaks jõuavad saavutatud punktide alusel finaali. Kolmas ja neljas naiskond võistlevad pronksmedali eest.

«Alanud nädal on mänguvaba, sest nädalavahetusel on kavas noorteturniir. Järgmisel nädalal peame eurosarja korduskohtumise ja siis jätkatakse Šveitsi liigaga,» andis Anu Ennok teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles