Valentinipäeva lillekimp võib maksta väikese varanduse

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumiroosi lillepoe florist Tiina Rauk oli äsja valmis saanud uhke tellimustöö - 35 punase roosiga kimbu.
Lumiroosi lillepoe florist Tiina Rauk oli äsja valmis saanud uhke tellimustöö - 35 punase roosiga kimbu. Foto: Marko Saarm / Sakala

Linnas võis täna sagedasti märgata Raffaello kommikarpidega noormehi ringi askeldamas ja oma samme ikka lillepoe poole seadmas.

Nii jõudis üks neist Centrumisse osaühing Floreas Viljandi lillekauplusesse, kus teatas florist Piret Vainolale, et tal on tarvis lilli, kuid kindlasti mitte roose. Pigem oleksid kaubaks läinud gladioolid, kuid neid kauplusel pakkuda polnud. «Gladiool on sügislill,» märkis Vainola. Nii sai lõpuks langetatud otsus, et kommikarbi juurde on sobilikud kümme kollast tulpi.

Käed-jalad olid müüjatel tööd täis aga peaaegu kõikides lillepoodides, mida Sakala külastas. «Eile oli meil küll kiirem,» tähendas Floreas Viljandi florist Tiina Viigand ja lisas, et ilmselt on inimesed täna hommikul hilisemad ärkajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles