Võõrustajad alustasid võiduga Tapa üle

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Roosna.
Karl Roosna. Foto: Marko Saarm / Sakala

Täna ja homme peetakse Viljandi spordihoones Eesti noormeeste A-klassi käsipalli meistrivõistluste esimese ringi kohtumisi.

Tänavusel hooajal samas vanuseklassis juba Eesti karikavõistlused võitnud Viljandi spordikooli treeneri Marko Koksi sõnul alustatakse tiitlivõistlust võidumõtetega, ent lihtsaks jalutuskäiguks see kindlasti meie noormeestele ei kujune.

1997. aastal ja hiljem sündinud noormeeste meistrivõistlustel teeb kaasa neli võistkonda, kes selgitavad võitjat kaheringisel turniiril. Esimene ring mängitakse Viljandis ning teine 18. ja 19. märtsil Tapal.

Täna alanud tiitlivõistluste avamängus olid vastamisi Viljandi ja Tapa ning see vastasseis lõppes võõrustajate 34:30 võiduga. Viljandi spordikooli meeskonnas olid suurimad skooritegijad kolm meistriliiga kogemustega meest: Karl Toom, Karl Roosna ja Mark Lõpp.

Viljandlaste tänane teine kohtumine algab kell 18 ja siis on vastaseks Põlva spordikool. Homme on viljandlased vastamisi Tallinna SK / HC Tallasega, see mäng algab kell 12.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles