Virtuaalse kosjamoori mustvalge maailm

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Freepik

Inimene on loomult karjaloom. Need, kes väidavad, et tunnevad end kõige paremini uhkes üksinduses, praalivad niisama. Igal erakul on kodus mõni kassiroju või taburet, kellega ettetõmmatud kardinate taga summutatud häälel ilmaasju arutada. Me vajame suhteid ja suhtlemist.

Varem oli asi lihtne, tuli lihtsalt teineteisele silma vaadata ja nokk õige koha peal lahti teha, kui veri vemmeldas. Mida aeg edasi, seda kehvemini me nii-öelda analoogsuhtlusega hakkama saame. Hormoonid võivad ju möllata, aga julgust ja pealehakkamist on meis sama palju kui vürtsikiludes tantsutahet. Loomulikult tuleb manduvale looduse kroonile siinkohal appi arvuti oma interneeduse ja peenemate äppidega.

Suhteotsinguil inimhingede soosituim rakendus paistab olevat Tinder. Uurin siis järele, mismoodi virtuaalmaailmas partnerite väljaraalimine käib. Peatoimetaja käsul, pere heakskiidul, eneseväärikuse hinnaga. Las minna!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles